Girona Temps de Flors

Torna el TEMPS DE FLORS a la ciutat de Girona

Després de dos anys privats de molts esdeveniments, Girona arranca aquest 2022 amb una espectacular exposició de flors per  tota la ciutat. Des del 1954 cada any durant el mes de maig s’omplen els carrers d’exposcions de diferents entitats. 

Tot va començar fa 61 anys quan uns joves emprenedors van decidir organitzar una exposició provincial de flors. Després de veure que aquest esdeveniment va captivar a turistes d’arreu del món, es va decidir repetir-ho cada any ampliant l’espai. Finalment el 1992 l’ajuntament de Girona es va implicar en el projecte i es va aconseguir obrir l’exposició la qual avui en dia ocupa la major part de la ciutat, amb 106 exposicions.

Plaça Independència
Pont de la Princesa

Us proposem un pla de cap de setmana complet, realitzant un passeig per les Vies Verdes de Girona durant el matí i a la tarda un bon passeig pel centre de Girona on gaudireu de totes les exposicions i d’un ambient festiu en un dels esdeveniments més important de la nostra ciutat.

 

Durant les dates del 07/05 al 15/05 podreu visitar-ho de 10:00h a 22:00h i els dies 7, 11 i 14 de maig fins a les 24:00h.

Cases de colors de Girona
Sant Fèlix
Comments are closed.