Una ruta pel Llac Constança

Foto de Meersburg

El llac Constança és la ruta estrella a Europa

El Llac Constança és una ruta que passa per 3 països diferents, com són Alemanya, Àustria i Suïssa. El llac de 572km2 és un llac banyat amb aigües de diferents rius i rieres, però sobretot i el més important és el riu Rhin. És una massa d’aigua tant gran que també es donominada com el Mar Saubo.

Els diferents vaixells i transbordadors funcionen com transports públics, i són molt importants per la vida dels locals, ja que poden anar d’un costat a l’altre del llac.

La ruta és senzilla i les etapes no són llargues, per tant, és ideal per fer amb famílies i per persones que no van amb bicicleta normalment. El recorregut és plar i el camí és molt ample, la senyalització és continua, però no sempre igual, ja que passa per 3 països diferents.

Al llarg de la ruta, hi ha platges equipades amb vestuaris i dutxes. També us podeu banyar a les cascades del riu Rhin, però aneu amb compte que hi ha corrents!!

Itinerari

Arribada a Constança

DIA 1: Constança – Überlingen (50km)

DIA 2: Überlingen – Kressbronn (50km)

DIA 3: Kressbronn – Rorshach (50km)

DIA 4: Höchst / Rorschach – Constança – Kreuzlingen (35-55km aprox.)

DIA 5: Constança – Schaffhausen (50km)

DIA 6: Schaffhausen – Cascades del Rin – Constança/Kreuzlingen (55km + vaixell per les cascades del Rin)

Sortida de Constança

La ruta del Llac Constança, com hem dit anteriorment, és una ruta ideal per fer amb família, per això també tenim la ruta amb la versió familiar, amb menys kilòmetres per dia, però igualment atractiva i divertida, doneu-li un cop d’ull

Qué visitar?

El Llac Constança és un recorregut molt amè, grácies a la quantitat de pobles i ciutats per visitar. Us farem algunes recomanacions del que visitar. Anant amb bicicleta pot semblar complicat visitar la ciutat, però si baixeu de la bici i la lligueu amb el candau, us serà fàcil recòrrer els carrerons i endinsar-vos a la història, o si la ciutat és el vostre destí final del dia, podeu deixar les bicicletes a l’hotel i passejar per la ciutat.

 

Constança

De Constança  no us podeu perdre la zona del port, ja que és el port més important del llac. Al port hi trobareu l’escultura de Imperia, de 9m d’altura, que vigila la ciutat. Pels més menuts, una visita al Sea Life de Constança, que és un acuàri gegant on veuran un munt d’espècies diferents. El Museu Rosgarten, és un museu moltes obres d’art, que no us podeu perdre

Foto de la ciutat de Constança
Illa de Mainau

S’hi arriba a través d’un pont des de Constança. La illa té la peculiaritat de tenir un clima excepcional. és un immens jardí botànic que cada època de l’any és diferent, i bonic de veure. Tot tipues de plantes i flors us espren a la illa de Mainauamb escultures de colors fetes de plantes i flors.

Foto de la illa de Mainau
Meersburg

És una ciutat medieval i el seu casc antic només es pot recorrer a peu. Passejant pels seus carrers, us sentire com en un conte de caballers i princeses. Caminant pels seus carrers de la part més antiga arribareu fins a la riba del llac. No us podeu perdre la Unterstedtdtraße que és el carrer més animat. A Meersburg hi ha el castell habitat més antic d’Alemanya, el castell de Meersburg i és una fortalesa medieval del s.XVI. Des de dalt del castell es veu una magnífica vista del llac Constança. També heu de visitar el Castell nou d’estil barroc que és de color rosat i data del 1710.

A la riba del llac és on trobareu els bars i restaurants on sopar amb les millors vistes. També podeu aprofitar per banyar-vos a les platges o piscines que hi ha en aquesta part del llac.

Foto de Meersburg
Lindau

La illa de Lindau, és una ciutat medieval que està unida a terra ferma per ponts.

Al port, hi trobareu el monnument del Lleó de Bavaria. Des d’aqeust punt del port, hiha unes vistes de la ciutat de Bregenz, els Alps de Voralberg i els cims suïssos, que semblen trets d’una postal.

L’Altstadt, és la aprt antiga de la ciutat, amb molts edificis per visitat, com l’Alt Rathaus (antic ajuntament), el Neues Rathaus (nou ajuntament), Marktplatz (la plaça del mercat), la PeterKirche(esglèsia) i molts més.

També podeu refrescar-vos en una de les platges de Lindau.

 
Bregenz

A la ciutat austríaca de Bregenz, no us podeu perdre la Torre de Sant Martí, que és un monument medieval i també el símbol de la ciutat. A la ciutat hi ha la Unterstor, que és la frontera que separa la ciutat nova i l ciutat vella de Bregenz.

Foto de la ciutat de Lindau

Si voleu saber més sobre la ruta, no dubteu en contactar amb noasaltres, trucant al 972 22 10 47 o enviant un e-mail a travel@cicloturisme.com

Comments are closed.