Perles d'Eslovènia 6 etapes

des de 665€/persona
38 Km / dia 50% Dificultat 6 ETAPES / 7 nits / 8 dies
Icona destacats

Destacats

Gaudiu de la exquisida vista del famós llac Bled.

Aneu a veure la "Campana dels Desitjos".

Tasteu el deliciós postres local: pastís de crema.

Passegeu pels ràpids torrents del Vintgar Gorge.

Camineu pels bells prats de muntanya.

Nedeu, sempre que el l’aigua ho permeti, pel glacial llac glacial Bohinj.

Icona descripció de la ruta

Descripció de la ruta

Una mostra definitiva per als fotògrafs i els que agraden els paisatges extremadament muntanyosos, però sense l'esforç físic extrem que solen necessitar per a aquestes paisatges.

No és un recorregut exclusiu per fer amb bicicleta de muntanya BTT, però adequat per a ciclistes amb una bona condició física, té un desnivells superiors als +750 m. ( tranquils, teniu tot el dia per fer-ho per uns camins ben tranquils o prendre un ascensor opcional).

Es tracta d'una ruta que comença i acaba en el llac Bled, que té dels millors paisatges que ofereix el nord d'Eslovènia.

Icona no et pots perdre

No et pots perdre

Mentre observeu les impressionants vistes del llac Bled, teniu la oportunitat per millorar les vostres habilitats de fotografia en un taller d'un dia amb el fotògraf professional britànic Ian Middleto. Un taller pràctic que comença a la tarda i finalitza després del capvespre.

Itinerari

Una ruta adequada per a tots els ciclistes:

Arribada a Bled
El llac Bled és un bell llac glacial ben famós per la seva peculiar i única esglèsia insular, un paisatge muntanyós alpí i un castell a tocar del penya-segat. No és casualitat que sigui una de les atraccions turístiques més populars d’Eslovènia. Podeu agafar un vaixell cap a l’esglèsia de l’illa i tocar el campanar de l’esglèsia (demaneu un desig, es pot fer realitat!!). Dirigiu-vos cap al costat oest i camineu cap a Mala Osojnica per obtenir la millor vista del llac, el castell i les muntanyes Karavanke.
Etapa 1: Bled – Ribcev Laz (20 km + possible recorregut extra de 16 km)
Des de l’altiplà de Pokljuka (12 km) es poden admirar les vistes mentre us dirigiu cap a la veïna Vall de Bohinj fins a l’impressionant llac Bohinj, una joia brillant al cor del Parc Nacional de Triglav. Feu un recorregut pel llac fins a la Cascada de Savica, i agafeu el telefèric fins a Vogel Mountain per obtenir una espectacular vista dels Alps Julians que envolten el llac.
Etapa 2: Ribcev Laz – Škofja Loka (57 km)
Deixant Bohinj, es pot recórrer fins a 750 m a l’altiplà de Jelovica (teniu també un ascensor de “ajuda”, està disponible per a aquesta part del viatge amb un cost addicional de 20 EUR per persona). Des de la part superior, el camí cau en una bella vall silvestre que condueix als exuberants turons verds de Škofja Loka. El recorregut us conduirà per diversos pobles històrics fins que finalment arribeu a una de les ciutats més antigues i encantadores d’Eslovènia: Škofja Loka, on podeu visitar el castell situat dalt del turó.
Etapa 3: Škofja Loka – Preddvor (33 km)
Aquest dia, fareu en bicicleta la gran plana de Sora, passant per Kranj, la quarta ciutat més gran d’Eslovènia i acollint una interessant arquitectura gòtica. A mesura que continueu cap al nord-est, trobareu el castell de Brdo, conegut com el palau presidencial més elegant d’Eslovènia. Acabeu el dia tot bevent una copa de vi o cervesa artesanal i admirant la vista al llac de Preddvor fins als pics majestuosos dels Alps Kamnik-Savinja.
Etapa 4: Preddvor – Begunje (43 km)
Un recorregut per la història, que us portarà a la vora dels Alps de Kamnik fins al nucli antic de Radovljica i el seu interessant museu apícola. Visita la principal ciutat de ferreria d’Eslovènia, Kropa on podeu recórrer el museu de forja de ferro i fins i tot aprendre a fer la vostra pròpia clau. Tot seguit, pedaleu fins a la petit poble de Jamnik per veure una vista clàssica de la postal d’Eslovènia: esglèsia i muntanya.
Etapa 5: Begunje – Kranjska Gora (40 km)
Avui el itinerari us portarà a un camí destinat al ciclisme, que va entre les muntanyes dels Alps Julians i les Muntanyes Karavanke fins a Kranjska Gora, una població alpina popular famosa per les seves estacions d’esquí, que també és una base ideal per a moltes activitats d’estiu.
Etapa 6: Kranjska Gora - Bled (40 km)
Per al seu últim dia, torneu al cor del Parc Nacional de Triglav. La ruta us conduirà al costat del riu Sava Dolinka i cap a la vall de Krma. Podeu dinar a la caseta de muntanya al peu de Triglav, la muntanya més poderosa dels Alps Julians. A partir d’aquí, es va a través de la vall de Radovna, entre les altiplans Pokljuka i Mežakla, als ràpids torrents dels Virk Gorge de 1,6 km.
Dia de sortida
Sortida després de l’esmorzar.
Mapa de la Ruta Perles d'Eslovenia (Eslovenia). Ruta en bicicleta.

Preus 2022

Temporada Baixa
26/03 - 06/05
17/09 - 10/10
665€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  130€
 • Serveis Opcionals

  6 dies de Lloguer de Bicicleta Adult
  88€

  6 dies de Lloguer de Bicicleta Elèctrica
  220€

  6 dies de Lloguer de Casc
  13€
Temporada Alta
07/05 - 16/09

715€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  130€
 • Serveis Opcionals

  6 dies de Lloguer de Bicicleta Adult
  88€

  6 dies de Lloguer de Bicicleta Elèctrica
  220€

  6 dies de Lloguer de Casc
  13€

Què inclou la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

1 Llibre de ruta i mapes en anglès.

Icona localització

Informació turística

Informació general de l'àrea.

Icona allotjament

Allotjament

7 nits d'allotjament en habitació doble amb esmorzar. Pàrquing gratuït al primer allotjament (sota demanda)

Icona trasllat de maletes

Transport d'equipatges

Trasllat d'equipatges d'un allotjament al següent. Una peça d'equipatge per persona de màxim 20 Kg.

Icona assistència

Assistència en emergències

Assistència durant el viatge.

Rutes relacionades

Paissatges de la ruta maragda. Rutes en bicicleta per Eslovènia.

Ruta Maragda

Ruta Maragda

Veure Ruta
Grup pedalant per la costa de Portugal. Rutes en bicicleta.

Pedalant per la costa de Portugal

Pedalant per la costa de Portugal

Veure Ruta
Poble eslovè que es troba dins la ruta de les Perles dels alps fins a la costa del Mediterrani

Dels Alps a la costa del Mediterrani

Dels Alps a la costa del Mediterrani

Veure Ruta
“Amazing; Great locations, food, and awesome guides. We had an excellent time. Big group, but easily accommodated by Hop & Vine. The food was amazing, the weather was perfect, and it was really fun”
Doug Martin
Customer
“We had such a great time. Everything went over smoothly and our guide was very knowledgeable. I would recommend them to anyone. They really exceeded my expectations. I know I'll be back for sure!”
Amy Johnson
Customer

Perlas de Eslovenia 6 etapas

desde 665€/persona
38 Km / día 50% Dificultad 6 ETAPAS / 7 noches / 8 días
Icona destacats

Destacados

Disfrute de la exquisita vista del famoso lago Bled.

Vaya a ver la "Campana de los Deseos".

Pruebe el delicioso postre local: pastel de crema.

Pasee por los rápidos torrentes del Vintgar Gorge.

Camina por los bellos prados de montaña.

Nade, siempre que el agua lo permita, por glacial lago glaciar Bohinj.

Icona descripció de la ruta

Descripción de la ruta

Una muestra definitiva para los fotógrafos y los que gustan los paisajes extremadamente montañosos, pero sin el esfuerzo físico extremo que suelen necesitar para estas paisajes.

No es un recorrido exclusivo para hacer en bicicleta de montaña BTT, pero adecuado para ciclistas con una buena condición física, tiene un desniveles superiores a +750 m. (Tranquilos, tiene todo el día para hacerlo por unos caminos tranquilos o tomar un ascensor opcional).

Se trata de una ruta que empieza y termina en el lago Bled, que tiene los mejores paisajes que ofrece el norte de Eslovenia.

Icona no et pots perdre

No te puedes perder

Mientras observa las impresionantes vistas del lago Bled, tiene la oportunidad para mejorar sus habilidades de fotografía en un taller de un día con el fotógrafo profesional británico Ian Middleto. Un taller práctico que comienza por la tarde y finaliza después del atardecer.

Itinerario

Una ruta adecuada para todos los ciclistas:

Llegada a Bled
El lago Bled es un hermoso lago glacial, famoso por su peculiar y única iglesia insular, un paisaje montañoso alpino y un castillo junto al acantilado. No es casualidad que sea una de las atracciones turísticas más populares de Eslovenia. Puede tomar un barco hacia la iglesia de la isla y tocar el campanario de la iglesia (pedir un deseo, se puede hacer realidad !!). Diríjase hacia el lado oeste y camine hacia Mala Osojnica para obtener la mejor vista del lago, el castillo y las montañas Karavanke.
Etapa 1: Bled – Ribc (20 km + posible recorrido extra de 16 km)
Desde la meseta de Pokljuka (12 km) se pueden admirar las vistas mientras se dirige hacia la vecina Valle de Bohinj hasta el impresionante lago Bohinj, una joya brillante en el corazón del Parque Nacional de Triglav. Haga un recorrido por el lago hasta la Cascada de Savica, y tome el teleférico hasta Vogel Mountain para obtener una espectacular vista de los Alpes Julianos que rodean el lago.
Etapa 2: Ribcev Laz – Škofja Loka (57 km)
Dejando Bohinj, se puede recorrer hasta 750 m en la meseta de Jelovica (tiene también un ascensor de “ayuda”, está disponible para esta parte del viaje con un coste adicional de 20 EUR por persona). Desde la parte superior, el camino cae en un hermoso valle silvestre que conduce a los exuberantes colinas verdes de Škofja Loka. el recorrido le conducirá por varios pueblos históricos hasta que finalmente llegar a una de las ciudades más antiguas y encantadoras de Eslovenia: Škofja Loka, donde podrá visitar el castillo situado arriba de la colina.
Etapa 3: Škofja Loka – Preddvor (33 km)
Este día, haréis en bicicleta la gran llanura de Sora, pasando por Kranj, la cuarta ciudad más grande de Eslovenia y acogiendo una interesante arquitectura gótica. A medida que continúe hacia el noreste, encontrará el castillo de Brdo, conocido como el palacio presidencial más elegante de Eslovenia. Para finalizar el día bebiendo una copa de vino o cerveza artesanal y admirando la vista al lago de Preddvor hasta los picos majestuosos de los Alpes Kamnik-Savinja.
Etapa 4: Preddvor – Begunje (43 km)
Un recorrido por la historia, que le llevará al borde de los Alpes de Kamnik hasta el casco antiguo de Radovljica y su interesante museo apícola. Visita la principal ciudad de herrería de Eslovenia, Krop donde podrá recorrer el museo de forja de hierro e incluso aprender a hacer su propia clave. A continuación, pedalea hasta el pequeño pueblo de Jamnik para ver una vista clásica de la postal de Eslovenia: iglesia y montaña.
Etapa 5: Begunje – Kranjska Gora (40 km)
Hoy el itinerario le llevará a un camino destinado al ciclismo, que entre las montañas de los Alpes Julianos y las Montañas Karavanke hasta Kranjska Gora, una población alpina popular famosa por sus estaciones de esquí, que también es una base ideal para muchas actividades de verano.
Etapa 6: Kranjska Gora - Bled (40 km)
Para su último día, vuelva el corazón del Parque Nacional de Triglav. La ruta le conducirá junto al río Sava Dolinka y hacia el valle de Krma. Puede comer en la caseta de montaña al pie de Triglav, la montaña más poderosa de los Alpes Julianos. A partir de aquí, se va a través del valle de Radovna, entre las mesetas Pokljuka y Mežakla, los rápidos torrentes de los Virk Gorge de 1,6 km.
Día de salida
Salida después del desayuno.
Mapa de la Ruta Perles d'Eslovenia (Eslovenia). Ruta en bicicleta.

Precios 2022

Temporada Baja
26/03 - 06/05
17/09 - 10/10
665€
 • por persona en habitación doble
  con desayuno incluido
 • Suplemento habitación individual
  130€
 • Servicios Opcionales

  6 días de Alquiler de Bicicleta Adulto
  88€

  6 días de Alquiler de Bicicleta Eléctrica
  220€

  6 días de Lloguer de Casco
  13€
Temporada Alta
07/05 - 16/09

715€
 • por persona en habitación doble
  con desayuno incluido
 • Suplemento habitación individual
  130€
 • Servicios Opcionales

  6 días de Alquiler de Bicicleta Adulto
  88€

  6 días de Alquiler de Bicicleta Eléctrica
  220€

  6 días de Alquiler de Casco
  13€

¿Qué incluye la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

1 Libro de ruta y mapas en inglés.

Icona localització

Información turística

Información general del área.

Icona allotjament

Alojamiento

7 noches de alojamiento en habitación doble con desayuno.

Icona trasllat de maletes

Transporte de equipajes

Traslado de equipajes de un alojamiento al siguiente. Una pieza de equipaje por persona de máximo 20 Kg.

Icona assistència

Asistencia en emergencias

Asistencia durante el viaje.

Rutas relacionadas

Paissatges de la ruta maragda. Rutes en bicicleta per Eslovènia.

Ruta Maragda

Ruta Maragda

Veure Ruta
Grup pedalant per la costa de Portugal. Rutes en bicicleta.

Pedalant per la costa de Portugal

Pedalant per la costa de Portugal

Veure Ruta
Poble eslovè que es troba dins la ruta de les Perles dels alps fins a la costa del Mediterrani

Dels Alps a la costa del Mediterrani

Dels Alps a la costa del Mediterrani

Veure Ruta
“Amazing; Great locations, food, and awesome guides. We had an excellent time. Big group, but easily accommodated by Hop & Vine. The food was amazing, the weather was perfect, and it was really fun”
Doug Martin
Customer
“We had such a great time. Everything went over smoothly and our guide was very knowledgeable. I would recommend them to anyone. They really exceeded my expectations. I know I'll be back for sure!”
Amy Johnson
Customer
Comments are closed.