La Toscana: de Florència a Pisa amb bici de carretera 6 etapes

des de 699€/persona
65 Km / dia 50% Dificultat 5 ETAPES / 6 nits / 7 dies
Icona destacats

Destacats

El descobriment de la regió del Chianti i de la Val d’Elsa.

Els pobles de la regió de Chianti: Greve i Radda in Chianti

Els castells de Brolio, Castagnoli i Meleto

Icona descripció de la ruta

Descripció de la ruta

La Toscana és una regió d'Itàlia coneguda pel patrimoni artístic, històric, econòmiic, cultural i paisatgístic.

Compte amb 6 indrets Patrimoni Mundial de la Unesco:
-El centre històric de Florència
-El centre històric de Siena
-La plaça de la catedral de Pisa
-El centre històric de San Gimignano
-La Vall de l'Orcia

Florència és la capital de La Toscana. És un museu a l'aire lliure.
A la ciutat s'hi respira història, art, filosofia i ciència. Florència és la ciutat de grans personatges de la història com Lorenzo de Medici, Dante, Bruneslleschi, Leonardo Da Vinci, entre d'altres...

Siena és una ciutat monumental. Al centre històric trobeu la Torre Mangia que fa 102 metres d'altura, el Duomo i la Catedral de Sta Maria Asunta. No us podeu perdre recòrrer els carrerons de la ciutat que us transportaran en una altre època.

Pisa és la ciutat de la Torre inclinada i és una parada imprescindible per tothom que passa per La Toscana.

Icona no et pots perdre

No et pots perdre

Les impressionants ciutats de:
Florència, Siena, San Gimignano, Volterra i Pisa

Itinerari

Aquesta zona és famosa pels seus vins, les seves ciutats riques en art i la càlida benvinguda dels seus habitants: la millor combinació d’emocions, olors i tradicions perfectament combinades.

Arribada a Florència
Arribada individual a Florència, joia de l’art medieval i renaixentista.
Etapa 1: Florència – Radda in Chianti (69 km)
Avui inicia la teva aventura al cor de la Toscana, una terra rica en art, perfums i tradicions. Comença amb bicicleta des de Florència fins a Impruneta, la ciutat cuidadora de l’art de la terracota, on podeu visitar antigues viles i la basílica. Després d’aproximadament 10 km s’arriba a Mercatale, una petita ciutat envoltada de turons de Chianti; podreu degustar tres varietats de vins i altres productes autòctons de la zona al celler del castell de Palagio. Se segueix per la vila medieval fortificada de Montefioralle dominant Greve, i després, després dels esplèndids pobles de Panzano, s’arriba a Radda in Chianti
Etapa 2: Radda in Chianti – Siena (43km)
Avui el tour es trasllada de Radda in Chianti a Siena. La primera parada serà al castell de Meleto. Passegeu pel poble fortificat de Castagnoli i continuareu fins al famós castell de Brolio. Aquí podeu fer un tast al celler Ricasoli. A la tarda arribareu a Siena, famós pel Palio i situat en una carretera de turons creant un paisatge vistós. Tot visitant la ciutat coneixereu alguns dels monuments més destacats d’Itàlia: la Piazza del Campo i el Palau Públic, el palau Buonsignori amb la Pinacoteca, la Biblioteca Piccolomini, el Baptisteri i el Museu de l’Obra Metropolitana.
Etapa 3: Siena – Montalcino –Siena (70km/116km)
Sortint de Siena i recorrent petits turons, travessareu alguns pobles com Murlo; a partir d’aquí descobreix les famoses vinyes de Brunello i les vinyes us porten fins a Montalcino. Després d’aturar-vos per tastar una mica de vi, continueu cap a Asciano i després l’Abadia Monte Oliveto, un lloc realment tranquil, ideal per a una pausa tranquil·la. Es troba a la zona coneguda coma Creta Senesi: aquest territori conté totes les coses que hem vingut a associar amb la Toscana: un paisatge de turons suaus i ondulats, folrat de xiprers i cobert per un ramat de camps d’oliveres i vinyes; un lloc on trobar petits pobles rurals,fascinants pobles turístics i grans ciutats d’art. Aquest és el paisatge que travesses en bicicleta cap a Siena (108km). Podeu escurçar l’etapa en bicicleta fins a Buonconvento: d’aquí agafeu un tren directament a Siena(70km).
Etapa 4:Siena–Volterra (73km)
SortintdeSiena,continueuenbicicletapelcamídelaFrancigenacreuantalgunspoblescomSovicilleabansd’arribaraAbbadiaaIsola.AlllargdelcamíespotcontemplarelcastelldeMonteriggioni.SeguireufinsaCastelPetraioidesprésColleVald’Elsa,l’anomenada”Boemiad’Itàlia”.Possiblevisitaaunlaboratoriartesanaldefabricaciódecristalls.DesdeCollevalmergelsaanireuambbicicletaaSanGimignano.Laciutat,daltd’unturó,dominalaVald’Elsa:ésunesplèndidexempledeciutatmedievalbenconservada;lasevafamaesdeuprincipalmentalesnombrosestorresqueencaral’adornen.PerlasevaparticularitathaestatdeclaratpatrimoniuniversaldelaUnesco.AlatardaarribareuaVolterra,unaciutatambuns3000anysd’història.Volterraésconegutpelsseuslaboratorisonestreballal’alabastreiespotvisitarl’Acropoli,elteatreromàilesparetsdelcentrehistòric.
Etapa 5: Volterra - Pisa (76 Km)
Sortida de Volterra cap a Ghizzano, el poble encerclat de vinyes. Després d’aproximadament 2 hores en bicicleta, arribareu a Calcinaia i al cap d’uns quilòmetres més arribeu a Pontedera. A partir d’aquí, seguiu el riu Arno fins a Pisa, la ciutat de la torre inclinada.
Dia de Sortida
Després d’esmorzar, finalitzarà la visita. Temps lliure per visitar la ciutat: la catedral, el baptisteri i la famosa torre penjada.

Preus 2021

Temporada:
01/04 - 31/10
sortides els dissabtes
Standard / Premium
699€ / 895€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  193€ / 407€
 • Serveis Opcionals

  Lloguer de Bicicleta carretera
  231€

  Lloguer de Bicicleta hybrida
  99€

Què inclou la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

Llibre de ruta, mapes i GPS.

Icona localització

Informació turística

Informació general de l'àrea.

Icona allotjament

Allotjament

7 nits d'allotjament en habitació doble amb esmorzar.

Icona trasllat de maletes

Transport d'equipatges

Trasllat d'equipatges d'un allotjament al següent.

Icona assistència

Assistència en emergències

Assistència durant el viatge.

Rutes relacionades

Ruta en mountain bike per Sardenya. Rutes en bicicleta per Itàlia.

Sardenya de costa a costa

Sardenya de costa a costa

Veure Ruta
La ciutat de Venècia. Rutes en bicicleta per Itàlia.

De les Dolomites a l’Adriàtic: Bolzano – Venècia

De les Dolomites a l’Adriàtic: Bolzano – Venècia

Veure Ruta
Grup pedalant per la costa de Portugal. Rutes en bicicleta.

Pedalant per la costa de Portugal

Pedalant per la costa de Portugal

Veure Ruta
Comments are closed.