Escòcia: Llacs i castells en bicicleta de carretera

6 etapes

des de 762€/persona
80 Km / dia 50% Dificultat 6 ETAPES/ 7 nits / 8 dies
Icona destacats

Destacats

Navegar amb un vaixell del 1872

Pedalar pels escenaris de la sèrie “Outlander"

Icona descripció de la ruta

Descripció de la ruta

La regió de Perthshire és probablement una de les més belles d'Escòcia. La falla de les muntanyes que es va formar durant les edats glacials es desenvolupa en diagonal cap a l'oest cap a l'est a través de la regió. Al nord es troben muntanyes i molts llacs i fins a les terres grangeres planes del sud.

El llac Katrine es troba al bell mig del Parc Nacional de Trossachs i és el llac que ha servit aigua durant més de 150 anys a la ciutat de Glasgow. Durant aquesta ruta podreu beure diferents castells com el Castell d'Sterling, antiga capital d'Escòcia, el Castell de Doune, conegut per la sèrie Outlander, el Castell de Menzies, i el Castell de Blair, el castell del duc d'Athol.

POSSIBILITAT DE FER LA RUTA EN 5 NITS.

Icona no et pots perdre

No et pots perdre

L’espectacular cascada Dochart

Visitat destil·leries de Whiskey

Itinerari

La falla de les muntanyes que es va formar durant les edats glacials es desenvolupa en diagonal cap a l’oest cap a l’est a través de la regió. 

Arribada a Callender
El dia és vostre per explorar i descobrir la ciutat. Entrega de les bicicletes.
Etapa 1: Loop del llac Katrine (72 km)
Un meravellós primer dia amb bicicleta al costat del llac Venachar fins al llac Katrine amb unes vistes fantàstiques al llac, dels turons dels boscos dels voltants. Al Loch Katrine, agafeu la carretera privada al costat del llac, una fabulosa carretera aïllada amb vistes impressionants. Un cop a l’extrem més baix del llac, us podeu dirigir cap al sud per uns quilòmetres a Aberfoyle, al cor del parc forestal de la Reina Isabel. La vostra pujada final comença per tornar a Callander.
Etapa 2: De Callander al Castell de Stirling i el loop del castell de Doune(100 Km)
Avui anireu cap a Aberfoyle abans de prendre les carreteres menors cap a Drymen. Llavors us dirigireu cap a l’est per les muntanyes de Campsie abans de baixar a Stirling a l’antiga capital d’Escòcia. El temps permet visitar el castell abans de dirigir-vos cap al nord a través del pont d’Allen i fins a Doune per visitar el castell medieval. Finalment, recorrereu cap al nord pels carrils cap a Callander.
Etapa 3: De Callander a Killin (40 - 50 Km)
Utilitzant principalment rutes de bicicleta i carreteres tranquil·les, passareu més enllà de llacs impressionants (els llacs Lubnaig i Oich) abans de poder veure la tomba de Rob Roy. A continuació, passeu pel llac Earn abans de la suau pujada del pas de Glen Ogle a Killin i la possibilitat de seure i veure el dia o la nit passen al costat de les cascades de Dochart.
Etapa 4: De Killin a Aberfeldy (42Km)
Pedaleu al costat del Loch Tay, que té una longitud aproximada de 27 quilòmetres a Kenmore i potser una visita al Scottish Crannog, centre que mostra la vida al llac durant la seva època de bronze. A continuació, continueu a Fortingall, un poble de conservació que data de molts centenars d’anys. L’arbew de Yew, és la forma de vida més antiga que es pot trobar a Europa!! Després de la vostra visita, aneu per la vall fins a Aberfeldy passant el famós Castle Menzies
Etapa 5: De Aberfeldy – Dunkeld – Blairgowrie - Pitlochry (96 km)
Just a les afores d’Aberfeldy, es troba el castell de Menzies, que mereix una visita una destil·leria de whisky. Aberfeldy també té un famós pont sobre el riu Tay construït per a la xarxa de carreteres militars del General Wades. A la ruta visitareu Dunkeld un poble de conservació renovat del segle XVIII amb la seva impressionant església. Quan hàgiu explorat Dunkeld, passeu cap a l’est fins a Blairgowrie a l’entrada de les muntanyes de Cairngorm, abans de dirigir-vos a la meravellosa vall remota fins a Pitlochry.
Etapa 6: Loop a Pitlochry (75 km)
Avui es pot anar cap al nord i visitar el centre de visitants de Killiecrankie, el punt central de les pujades jacobites. Més al nord, a pocs quilòmetres, es troba Blair Athol i el castell més visitat d’Escòcia, el castell de Blair, que pertany a la família Athol. Després, aneu cap a Kinloch Rannoch abans de la vostra pujada a Schiehallion i la pintoresca ruta al voltant del Loch Tummel, que us proporcionarà un paisatge impressionant per fer que aquests dies siguin realment inoblidable.
Dia de sortida
Sortida després de l’esmorzar o nit extra.
Mapa de la ruta dels llacs i castells d'Escòcia

Preus 2022

Temporada:
01/04 - 30/09
Estàndard / Premium
Sortides diàries
762€ / 906€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  552€ / 612€
 • Serveis Opcionals

  6 dies de Lloguer de Bicicleta
  carretera d'alumini
  210€

  6 dies de Lloguer de Bicicleta
  carretera de carbono
  350€

Què inclou la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

1 Llibre de ruta i mapes en anglès.

Icona localització

Informació turística

Informació general de l'àrea.

Icona allotjament

Allotjament

7 nits d'allotjament en habitació doble amb esmorzar.

Icona trasllat de maletes

Transport d'equipatges

Trasllat d'equipatges d'un allotjament al següent. Una peça d'equipatge per persona de màxim 20 Kg.

Icona assistència

Assistència en emergències

Assistència durant el viatge.

Rutes relacionades

Pedalant per Portugal tot seguint la ruta dels castells i vinyes

Castells i vins

Castells i vins

Veure Ruta
vista del mur d'Adrià des del fort

El mur d’Adrià i els llacs anglesos amb bicicleta de carretera

El mur d’Adrià i els llacs anglesos amb bicicleta de carretera

Veure Ruta
Rutes per Irlanda. Zona de picnic

Connemara: El millor de l’Oest

Connemara: El millor de l’Oest

Veure Ruta
Comments are closed.