El mur d'Adrià i els llacs anglesos

6 etapes

des de 1.031€/persona
75 Km / dia 75% Dificultat 6 ETAPES/ 7 nits / 8 dies
Icona destacats

Destacats

La sensació d'assoliment que ha pedalat de costa a costa

La bellesa escarpada de Penins del Nord

Seguint els passos de l'Imperi Romà

Icona descripció de la ruta

Descripció de la ruta

Viviu tres de les principals atraccions del Regne Unit. La història de la Gran Bretanya romana mentre passeu per la muralla d’Adrià a la frontera entre Escòcia i Anglaterra, el paisatge impressionant del districte anglès dels llacs i, a continuació, un paisatge contrastat de les Pennines del nord.

El mur d'Adrià (Hadrian's Wall) és una continua barrera romana extesa de costa a costa que servia per separar els romans dels bàrbars.

Cumbria és on es troba el Districte dels Llacs Anglesos que forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Penins del Nord és la serrelada entre el nord d'Anglaterra i el sud d'Escòcia. Són coneguts com la espina dorsal d'Anglaterra.

Icona no et pots perdre

No et pots perdre

La bella ciutat de Cumbria

Els Pennins del Nord

Itinerari

Viviu tres de les principals atraccions del Regne Unit.

Arribada a Carlisle
Avui arribem a Carlisle, fàcilment accessible des dels aeroports de Newcastle, Manchester o Liverpool. Carlisle està a la frontera amb Escòcia, al mur d‘Adrià i al nord del districte dels llacs.
Etapa 1: De Carlisle a Keswick (88 km)
Avui deixeu Carlisle i us dirigireu cap a l’oest per la part est de la muralla d’Adrià i per la costa cap a Whitehaven. Just al sud de Sillouth, comenceu a anar cap a l’interior cap als llacs del nord. A través de la ciutat de mercat de Cockermouth i sobre Whinlatter Pass a Keswick.
Etapa 2: Avui hi ha dos opcions:
A: Loop de Keswick (66 km): Ara és hora d’explorar el bell districte dels llacs anglesos o podeu decidir-vos a prendre un dia de descans i relaxar-vos en aquesta bella ciutat de Cumbria. Avui, el vostre recorregut es farà al costat de Derwent Water a través de Rosthwaite i Borrowdale abans de pujar al Passatge d’Honister a 300 metres. Baixes fins a Buttermere i Cummock Water abans de dirigir-vos al nord a Cockermouth. A continuació, seguiu el riu Derwent i passeu per bicicleta pel llac Bassenthwaite i en Keswick.

B: Loop de Keswick (83 km): Avui passareu cap a l’est cap a fora, des de Keswick, abans de anar en bicicleta cap al sud per John’s Beck fins a Thirlmere. Pedalareu Thirlmere s’ha de continuar cap al sud per Grasmere, Elterwater i Skelwith Bridge fins a Ambleside. Aquí podeu fer una merescuda pausa abans de l’última empenta sobre el pas de Kirkstone abans de baixar a Ullswater i tornar a Keswick.
Etapa 3: Keswick a Alston (72 km)
Es pot recórrer el North Pennine Hills al llarg de la ruta del cicloturisme marítima. Després d’Huddlesceugh, s’arriba per les Pennines a Alston passant per Hartside. Normalment, hi ha un vent de l’oest predominant que us farà explotar al llarg del vostre viatge a través dels Pennines. La vostra destinació Alston és la ciutat amb el mercat més gran del Regne Unit.
Etapa 4: De Alston a Newcastle / Pobles del voltant (79 km)
Avui tornareu cap al costat oest de Newcastle, on passareu la nit a Ryton. Es passarà per uns bells pobles septentrionals abans de la llarga baixada a Ryton.
Etapa 5: De Newcastle i rodalies a Haltwhistle (98 km)
Avui podeu anar cap al nord-oest cap al bosc de Kielder. Pedaleu per senders tranquils i camí cap a Bellingham. Aquest és un lloc ideal per fer una pausa per dinar. Aquesta zona és coneguda entre els segles XIII i XVII com els rius fronterers. Ara, passeu cap al sud per la riera del nord de Tyne cap al mur d’Adrià. Ara us dirigireu cap a l’est seguint el cicle del mur d’Adrià cap a la ciutat d’Haltwhistle. Al llarg del trajecte podeu parar i explorar la fortalesa romana de Vindolanda.
Etapa 6: De Haltwhistle a Carlisle (110 km)
Avui deixeu Haltwhistle per anar a la frontera amb Escòcia i arribar a Escòcia per la ciutat de Newcastleton. Sortim de Newcastleton per un camí remot cap a l’est fins a Langholm. Langholm va ser el lloc de naixement d’un dels poetes contemporanis més coneguts de Escòcia, Hugh McDiarmid. Deixant Langholm en bicicleta cap a Gretna Green, la seva botiga Blacksmith és famosa per les noces fugaces dels anglesos i fa casaments des de 1754. Els joves amants anglesos venien a la frontera ja que l’edat mínima per casar-se era més petita a Escòcia en comparació amb Anglaterra i Gal·les. Ara torneu a anar a Carlisle
Dia de sortida
Sortida després de l’esmorzar o nit extra.
Mapa de la ruta del Mur d'Adrià i els llacs anglesos amb bicicleta de carretera

Preus 2022

Temporada:
01/04 - 30/09
Sortides diàries
1.031€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  660€
 • Serveis Opcionals

  6 dies de Lloguer de Bicicleta Adult
  amb forquilla de metall o carboni
  253€

  6 dies de Lloguer de Bicicleta Adult
  de carretera de Carboni
  418€

Què inclou la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

1 Llibre de ruta i mapes en anglès.

Icona localització

Informació turística

Informació general de l'àrea.

Icona allotjament

Allotjament

7 nits d'allotjament en habitació doble amb esmorzar.

Icona trasllat de maletes

Transport d'equipatges

Trasllat d'equipatges d'un allotjament al següent. Una peça d'equipatge per persona de màxim 20 Kg.

Icona assistència

Assistència en emergències

Assistència durant el viatge.

Rutes relacionades

La Toscana amb bicicleta

La Toscana: De Florència a Pisa

La Toscana: De Florència a Pisa

Veure Ruta
Una part antiga del Mur d'Adrià al nord d'Anglaterra

El mur d’Adrià i els llacs anglesos

El mur d’Adrià i els llacs anglesos

Veure Ruta
Ruta amb bicicleta de carretera per la ruta dels llacs i els castells d'Escocia

Escòcia: llacs i castells amb bicicleta de carretera

Escòcia: llacs i castells amb bicicleta de carretera

Veure Ruta
Comments are closed.