El llac Ijsselmeer i el Tour del Mar del Nord

des de 645€/persona
40Km / dia 40% Dificultat 5 ETAPES/ 6 nits / 7 dies
Icona destacats

Destacats

Museu d’Anne Frank i el Barri Vermell d’Amsterdam.

Els pobles pescadors.

Els bulbs de tulipes y diferents espècies.

Icona descripció de la ruta

Descripció de la ruta

Al llarg d’aquesta atractiva ruta trobem la més pura esencia holandesa. Hem decidit combinar-les en aquesta única ruta per a crear les vacances culturals en bici definitives.

Les distàncies pedalant són relativament curtes permetent més temps per fer turisme i veure museus.

Icona no et pots perdre

No et pots perdre

Els Pólders, petits quadrats de terreny utilitzable.

Les boniques platges de sorra i dunes.

Itinerari

Aquesta ruta es destaca per set dies gaudint de les perles culturals i d’un paratge idílic.

Arribada a Utrecht
Etapa 1 : Utrecht - Amsterdam (62 km)
Al matí l’animat centre d’Utrecht ens portarà fins als atractius canals i les embarcacions de les quals Oude Gracht n’és un gran exemple. Val la pena explorar tant el museu Quarter o anar de compres pels carrers comercials. Després ens dirigirem cap al camp. A la vora del diu Vecht hi trobarem diferents cases senyorials i pavellons de jardins construïts per mercaders. A la tarda les brillants llums blanques provinents de les finestres de les cases altres i estretes del canal contribueixen a crear una escena encantadora.
Etapa 2: Amsterdam- Alkmaar (62 km)
Just en el nord d’Amsterdam està Zaan, una regió de gran interès. En les ribes del Riu Zaan, descobrirem un patrimoni industrial molt ric amb segles d’antiguitat. Els amants del l’arquitectura industrial estaran de sort! L’Amsterdam del segle XVII era líder mundial en transport i comerç. La petita regió de Zaan proporcionava a la indústria amb el que necessitava: energia eòlica! Al voltant de 600 molins industrials, van portar al creixement econòmic. Moliners, ferrers, teixidors, fusters, constructors navals i altres artesans van ajudar a produir pintura, roba, lones, paper, tabac, veles, barrils, oli de balena, etc. Abans de dirigir-nos cap a la costa, no podem anar-nos-en sense provar un pancake. La costa de la Mar del Nord té platges de sorra interminables i també dunes escombrades pel vent, un preciós escenari natural per als ciclistes. Els pobles al llarg de la costa tenen tots caràcter propi. 
Etapa 3: Alkmaar – Enkhuizen (60 km)
Alkmaar és famós pel tradicional mercat dels matins dels dimecres, celebrat per a turistes des de principis de abril fins a principis de setembre. En la ruta de costa a costa d’avui, pararem en la pintoresca localitat de Schermerhorn. Schermerhon va ser una illa de baleners fins que, en el segle XVII, accionistes particulars d’Amsterdam van decidir transformar els llacs al voltant del poble en pòlders i després vendre les noves terres. Els pòlders van ser drenats per molins d’aire que treien l’aigua per sobre del dic a uns canals de descàrrega. S’ha conservat intacte el seu ordenat paisatge de terres, carreteres, canals, dics i assentaments, respectant principis de planificació clàssics i renaixentistes, com dicta la Llista Patrimoni de la Humanitat. En la riba del Llac Ijsselmeer, hi podrem veure l’Edat d’Or Holandesa reflectida en els edificis històrics dels bells pobles de Hoorn i Enkhuizen.
Etapa 4: Enkhuizen- Harderwijk (61 km)
Un camí 32 km ens portarà a través fins al poble de Lelystad, en el Flevo Polder, la part més nova d’Holanda. Lelystad es diu així gràcies a l’arquitecte autor dels Zuiderzee Works, Cornelis Lely. Els Zuiderzee Workscomenzaron amb la construcció d’un gran dic de tancament (1932) que va separar la mar Zuiderze de la Mar del Nord. Aquest va convertir almar bravo en un llac tranquil i va posar fi a les contínues inundacions. Com a conseqüència, diversos pòlders van ser creats en ellago per la necessitat de terres de cultiu. La nostra ruta amb bicicleta continua per aquesta nova terra, a través de boscos i cultius, mentre imaginem el bé que s’ho van passar els planificadors urbans de llavors creant aquest lloc des del no-res. Al final del dia arribarem a Harderwijk, en el seu moment un atrafegat poble de la Lliga Hanseàtica i un pròsper port pesquer juntament amb el mar… Ara és un poble situat al costat d’un llac i amb vista al pòlder!
Etapa 5: Harderwijk – Utrecht (61 km)
Al llarg dels Llacs Randmeren arribarem al poble més nou d’Holanda: Zeewolde. A la tarda, el protagonisme recau sobre el bosc i les seves inesperades sorpreses: una famosa botiga de pancake, castells, un palau real i- per als aventurers- una experiència d’escalada amb corda en el bosc.
Dia de sortida des de Utrecht
Després de l’esmorzar al hotel finalitza el seu viatge. Amb possibilitat de fer nits extres.

Preus 2022

Disponible tot l'any
01/04 - 24/09
Estàndard
645€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  180€
 • Serveis Opcionals

  Lloguer de Bicicleta Adult
  76€

  Lloguer de Bicicleta Elèctrica
  158€

  Lloguer de GPS
  20€

  Lloguer de Casc
  11€

Què inclou la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

Llibre de ruta, mapes i GPS.

Icona localització

Informació turística

Informació general de l'àrea.

Icona allotjament

Allotjament

6 nits d'allotjament en habitació doble amb esmorzar.

Icona trasllat de maletes

Transport d'equipatges

Trasllat d'equipatges d'un allotjament al següent. Max 20 kg.

Rutes relacionades

Paissatges d'Eslovènia. Rutes en bicicleta per Eslovènia.

Perles d’Eslovènia

Perles d’Eslovènia

Veure Ruta
Llac constança en bicicleta. Ruta en bicicleta per Alemanya.

Llac Constança

Llac Constança

Veure Ruta
Ruta del Danubi en bicicleta. Rutes en bicicleta per Àustria.

Ruta del Danubi: de Passau a Viena

Ruta del Danubi: de Passau a Viena

Veure Ruta
“Amazing; Great locations, food, and awesome guides. We had an excellent time. Big group, but easily accommodated by Hop & Vine. The food was amazing, the weather was perfect, and it was really fun”
Doug Martin
Customer
“We had such a great time. Everything went over smoothly and our guide was very knowledgeable. I would recommend them to anyone. They really exceeded my expectations. I know I'll be back for sure!”
Amy Johnson
Customer
Comments are closed.