Costa oest de Cork 6 etapes

des de 948€/persona
47km/ dia 45% Dificultat 6 ETAPES / 7 nits / 8 dies
Icona destacats

Destacats

- El tour passa per tot tipus de paisatges

- Pobles colorits

- La ciutat de Cork

Icona descripció de la ruta

Descripció de la ruta

Aquest recorregut cobreix alguns dels paisatges més espectaculars que ofereix Irlanda. Poc després de sortir de Killarney, us trobareu anant en bicicleta entre els majestuosos llacs que han fet tan famosa aquesta zona per de seguida pujar fins a Molls Gap amb les seves meravelloses vistes a Macgillycuddyreeks, la serralada més alta d'Irlanda.
La resta de la setmana inclou més del mateix paisatge impressionants amb un meravellósos cicle costaner al llarg de la badia de Kenmare. A continuació, passeu dos dies explorant la relativament desconeguda península de Beara, que considerem que ofereix alguns dels millors paisatges que haureu vist mai a Irlanda. El dia de descans us relaxeu al poble pescador de Castletownbere, on podeu passejar amb vaixell fins a l'illa Bere o anar en bicicleta fins a les ruïnes del proper castell de Dunboy. Cap al final de la setmana, es dirigeix ​​cap a l'interior i es queda en un bell recinte al llac a la font del riu Lee. L'últim dia, aneu a peu per les muntanyes salvatges i aïllades de la regió de Coolea abans de tornar a Killarney.

Icona no et pots perdre

No et pots perdre

- Els llacs de Killarney

- La serralada de Macgillycuddyreeks

- La badia de Kenmare

- Passeig amb biaxell fins a l'illa de Bere

Itinerari

Pedala per un dels indrets més impresioants d’Irlanda, tot gaudint de les vistes que ens brinda la costa

Arribada a Killarney
A l’arribada a Killarney, heu de dirigir-vos al vostre allotjament. Si hi arribeu d’hora, les habitacions dels B & B no solen estar a punt fins al migdia, de manera que podeu deixar les maletes a la recepció i explorar aquesta bulliciosa ciutat.
Etapa 1: Killarney - Kenmare (36 km)
El dia comença seguint una pista cicloturista cap als bonics terrenys de Muckross House. Al recinte hi ha una abadia franciscana fundada al segle XV. Després de passejar pels famosos jardins de Muckross, segueix pedalant per un sender tranquil entre dos dels llacs de Killarney abans de tornar a la carretera principal. Una pujada constant fins a Molls Gap és recompensada amb un deliciós dinar en un restaurant amb belles vistes de les muntanyes que l’envolten. A la tarda ens dirigim cap a la pintoresca ciutat marítima de Kenmare.
Etapa 2: Kenmare - Castletownbere (51km)
Seguiu una espectacular carretera de costa que uneix la badia de Kenmare amb les seves meravelloses vistes a les muntanyes MacGillikuddy Reeks, abans de parar a dinar en un petit pub amb vistes a la badia. A la tarda podeu visitar els jardins Dereen propers amb la seva increïble varietat de flora. Sortint dels Jardins aneu cap a l’oest on podreu visitar un antic cercle de pedra o explorar el bonic paisatge i les tranquil·les carreteres del Camí Beara. Castletownbere, on passarem les properes dues nits, està situat al peu de les muntanyes Cahas.
Etapa 3: Castletownbere – Eyeries – Allihies (40km)
El cicle d’avui és un recorregut circular, que es troba a la península de Beara, amb els seus paisatges de muntanya retorçats i els seus impressionants paisatges costaners. Comencem per retrocedir la nostra ruta cap a Eyeries; des d’aquí, fins a la nostra parada per manejar a Allihies, realment podreu sentir que esteu lluny de tot, experimentant una part d’Irlanda no descoberta, molt allunyada d’algunes de les vies turístiques tan animades. Després de dinar, continueu en bicicleta per la península amb més vistes meravelloses de l’oceà. Després es torna a la carretera principal i es continua cap a Castletownbere, passant l’entrada pel castell de Dunboy, que val la pena visitar-la.
Etapa 4: Castletownbere – Bantry (35km)
Viatgeu per les costes de la badia de Bantry, un dels ports naturals més profunds d’Europa. Glengariff, que significa “Glen Rugged” ocupa una posició meravellosa resguardada, envoltada de muntanyes que, juntament amb el seu clima suau, permet créixer una varietat de plantes luxurioses. Situada als afores de Glengarriff, es troba l’illa Garnish, que es va transformar entre 1910 i 1913 a partir d’una roca calcària nua en una luxosa illa de jardí, coneguda mundialment per la seva enorme selecció de plantes i el seu jardí italià ple de plantes exòtiques. Un servei local de transbordador local ofereix un servei de ferris sense parar a l’illa, així com visites en aigua pel port de Glengariff
Etapa 5: Bantry–– Gougane Barra (41km)
Avui ens dirigim cap a l’interior i anem en bici per carreteres tranquil·les amb camps esquitxats amb pastures de bestiar boví i ovelles, abans d’arribar al refugi del llac a Gougane Barra, el primer parc nacional d’Irlanda i la font del riu Lee. Aquest és un bon lloc tranquil i un entorn ideal per a la vostra última nit al camp abans de tornar al bullici de la gran metròpoli de Killarney.
Etapa 6: Gougane Barra – Killarney (58km)
Durant el darrer dia, aneu a la regió de Coolea a través de remots i pacífics camins de muntanya on podreu sentir que esteu lluny de tot. Podeu parar a prendre una copa de te al Irelands Highest Pub abans de baixar de nou a Killarney per una última nit a la ciutat.

Preus 2023

Temporada baixa
16/04 - 30/06
01/09 - 01/10
948€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  285€

  Suplement viatger únic
  450€
Temporada alta
01/07-31/08

984€
 • per persona en habitació doble
  amb esmorzar inclòs
 • Suplement habitació individual
  285€

  Suplement viatger únic
  450€

Què inclou la ruta?

Icona auto-guiat

Ruta auto-guiada

1 Llibre de ruta i mapes en anglès.

Icona localització

Informació turística

Informació general de l'àrea.

Icona allotjament

Allotjament

7 nits d'allotjament en habitació doble amb esmorzar i un brenar-sopar a Gougane Barra.

Icona trasllat de maletes

Transport d'equipatges

Trasllat d'equipatges d'un allotjament al següent. Una peça d'equipatge per persona de màxim 20 Kg.

Icona assistència

Assistència en emergències

Assistència durant el viatge.

Rutes relacionades

Una part antiga del Mur d'Adrià al nord d'Anglaterra

El mur d’Adrià i els llacs anglesos

El mur d’Adrià i els llacs anglesos

Veure Ruta
Paisatge d'Escocia a la tardor amb colors taronges i marrons amb aigua al fons

Escòcia: llacs i castells

Escòcia: llacs i castells

Veure Ruta
Comments are closed.