Per què Cicloturisme

Compromís de qualitat

Segell de cicloturisme
  • Totes les nostres rutes han estat dissenyades per professionals locals que coneixen els millors itineraris i han seleccionat els camins que us permetran descubrir els racons amagats i els seus tresors.
  • La proximitat de la nostra base d'operacions: estem al centre de la ciutat de Girona, això ens permet accedir ràpidament a qualsevol lloc del territori.
  • Les etapes estan dissenyades de manera equilibrada distribuint esforços, dificultats i parades amb coherència.
  • Les rutes es revisen cada any per actualitzar qualsevol canvi que es pugui produir en els itineraris dels llibres de ruta.
  • Llibres de ruta i mapes d'alta qualitat.
  • Les bicicletes estan equipades amb compta-quilometres i porta-mapes. ideal per viatjar en parella.
  • Oferim als nostres clients la garentia de que totes les bicicletes que entreguem han estat revisiades pel nostre equip de mecànics i, en cas de qualsevol averia imporant, substituim la bicicleta en cas de no poder reparar-la in situ.

La nostra filosofia

Els nostres recorreguts busquen descobrir el territori d’una manera sostenible, tranquil·la i no massificada. El tipus de turisme que defensem és el que destaca els detalls i els millors racons de cada poble, sempre en contacte amb la població local, les tradicions i la gastronomia. Una forma atenta i respectuosa de viatjar envoltat de naturalesa.

Ens encarreguem del vostre equipatge i el portem d’un allotjament a un altre per fer el viatge el més còmode possible. A més, oferim als nostres clients un servei de trasllat des del punt de partida fins al punt final de la ruta.

L’allotjament està seleccionat per la seva comoditat. Col·laborem amb petits hotels o cases rurals, on s’ofereix un tracte amistós i familiar i us convidem a passar una estona amb la gent de la població.
Amb els programes anomenats “tren + bicicleta”, combinem el ciclisme amb el transport públic, ajudant a desenvolupar un turisme sostenible.

Tots els nostres recorreguts inclouen grans punts d’interès gastronòmic, amb visites recomanades a museus, restaurants i cellers.

Viatjar amb bicicleta comporta fer exercici, de manera que és una bona manera de mantenir-se en forma i tenir cura de la vostra salut. Aquesta activitat també beneficia la relació entre les persones.