Pedalant per Dinamarca

Visitant Copenhagen en bicicleta. Rutes en bicicleta per Dinamarca.

Dinamarca en bicicleta és una manera original de conèixer aquest marevellós país

Dinamarca ens ofereix un clima oceànic – temperat amb plujes a la tardor i l’estació més seca és la Primavera.

És considetat un país pels ciclistes, hi ha més de 12.00km de carrils exclusius per les bicicletes i denders pels que podrás descobrir les meravelles de Dinamarca. A Copenhaguen heu de circualar pel carril bici penjat que sembla que pedaleu sobre el cel.

La cuina danesa es base en plats de carn de porc, peix i patates.

Per què Dinamarca?

  1. Dinamarca  és un país molt planer. El seu punt més elevat es troba a 170,86m d’altitud.
  2. No hi ha camins solitaris, tot queda a pocs minuts en bicicleta
  3. Els 12.000km de carril de bicicleta ben senyalitzat
  4. Pots pujar la bicicleta al transport públic
  5. La conciència ciclitsta del país, el respecte que li tenen al ciclista i es segueixen les normes de trànsit.

Les nostres rutes per Dinamarca

1. De illa a illa: Funen i Ærø

El sud de Funen (Sydfyn) és una destinació d’estiu molt popular per a viatgers actius. Tant si voleu anar en bicicleta a boniques platges, amb impressionants vistes o encantadors pobles amb cafeteries acollidores, el sud de Funen està fet per vosaltres. 

La navegació és una part important de les vostres vacances. El viatge amb ferri a Ærø us ofereix intrigants ressenyes de petites illes habitades per poques persones, algunes d’elles només hi pastura el bestiar. El propi Ærø és un punt destacat: paisatges fèrtils amb petites explotacions entre els turons i petites ciutats marítimes antigues.

2. Royal Zealand, Copenhagen i Suècia

Copenhagen és la Capital Mundial de la Bicicleta. Veniu i comproveu-ho! L’experiència de recorrer Copenhagen sobre la vostra bicicleta no l’oblidareu mai.

Dinamarca és un lloc segur per a pedalar, i tindreu infinitat d’opcions per allargar les etapes diàries si us interessa. Sorra, mar, cultura i història combinada amb capitals modernes, encantadores i vitals (quest tour ho té tot). Si escolliu fer aquest tour afegit tindreu una nit extra a Gilleleje en un tradicional hotel danés davant del mar, de manera que us deixarà més temps per passar a la Riviera danesa.

3.El millor de North Zealand en família

Aquesta ruta comença i acaba a Copenhagen, la Capital del Món de la Bicicleta. L’Experiència de viure Copenhagen sobre la vostra bicicleta no l’oblidareu mai. Veureu el Palau Reial on hi viu la reina danesa, l’escultura de la Sireneta, el parc d’atraccions Tivoli i “Strøget”, un dels carrers peatonals més llargs del món.

Al Nord de Copenhagen hi trobareu castells i natura pintoresca. Pedalareu al llarg de les magnífiques costes amb platges sorrenques, i encantadores Marines. Tindreu temps per visitar alguns dels museus més importants de Dinamarca: Museu de l’Art Modern de Louisiana, el Museu de Karen Blixen i el Museu Marítim Danés.

Per més informació, contacteu a través del mail travel@cicloturisme.com o trucant al 972 22 10 47

Comments are closed.