Nova ruta estrella per Holanda

La ruta del nord passant pel Llac IJsselmeer

Ja fa anys que treballem un dels nostres Best Sellers per Holanda, La ruta de les Perles.

Aquest any hem volgut ampliar l’oferta amb una ruta “no tant típica” pel nord d’Amsterdam. 

Antigament, el llac Ijsselmer era una entrada del mar del Nord anomenada Zuiderzee. A causa d’una gran inundació finalment es va decidir construir un dic a la boca per a poder separar-lo del mar i així es va formar el llac. Aquest llac va començar a reemplaçar la seva aigua salada per aigua dolça i a poc a poc s’ha anat transformant en un llac molt turístic.

HOLANDA

Pels que no heu estat mai als Països Baixos, heu de saber que el clima d'Holanda es coneix com a clima oceànic. Es tracta d'un clima temperat, pel fet que el país se situa prop de la mar, però això també significa que el clima a Holanda és humit i força plujós. Això també permet que sigui un país molt verd i si hi aneu a una bona època de l'any (primavera) hi podreu veure tots els seus camps de Tulipes en flor.

El tour del nord i el Llac Ijsselmeer

Les Perles d’Holanda

 

Pedalant amb nens: Reis i Platges

La capital dels Països Baixos és Amsterdam, a la ciutat podeu passejar amb bicicleta pels canals, descansar en els diferents parcs que es troben repartits per la ciutat, i fins i tot realitzar diverses activitats com per exemple fer un creuer. No tot es queda aquí, un dels grans atractius d’Amsterdam són els seus museus i el famós Barri Vermell. A més, durant aquests tours passareu per diferents ciutats on hi podreu veure els famosos molins holansedes i els acolorits camps de tulipes.

Per a més informació de la ruta ens podeu contactar a reserves@cicloturisme.com o trucar-nos al 972 22 10 47.

Comments are closed.