La ruta del Danubi

Ruta del Danubi en bicicleta. Rutes en bicicleta per Àustria.

Pedalant pel costat del Danubi

Recòrrer el Danubi damunt d’una bicicleta és una de les millors experiències turístiques, i ho pots fer amb família encara ho és més. El recorregut del Danubi és un pati d’aventures per a totes les edats (passeig amb ruc, una volta amb vaixell o una volta a la nòria més antiga del món

 

La ruta del Danubi us convida a conèixer diferents ciutats que segueixen el curs del riu.

La primera de totes, Passau, la ciutat dels 3 rius, Danubi, Ilz i Inn. De Passau no us podeu perdre la catedral de Sant Esteve, una catedral barroca que dins amaga l’orge més gran de tot el món amb 17.774 tubs. Ja que hem comentat que és la ciutat dels 3 rius, heu de visitar la Veste Oberhaus que és una fortalesa que domina la confluència dels 3 rius. Sortint de Passau, us trobareu amb el Gir de Schöngener, un gir de 180º que fa el riu Danubi.

Seguidament, la ciutat de Linz, que és la capital de l’Alta Àustria i també de la cultura. A la ciutat i trobareu la Casa de Mozart i l’esglèsia més antiga del país, la Martinskirche.

La capital del país, Viena, podreu degustar xocolata i altres dolços. La ciutat és coneguda per la seva música i a cada cantonada hi tobareu algún concert. Pels més menuts, no us perdeu el Parc Prater, que és un parc d’atraccions i petits i grans podeu visitar el Naschmarkt, un mercat on trobareu productes d’alimentació i és el mercat més conegut de Viena.

Itinerari. DANUBI: PASSAU – VIENA

Arribada a Passau

DIA 2: Passau – “Schöngener Loop” (41 Km)

DIA 3: “Schlögener Loop” – Linz (55 Km)

DIA 4: Linz – Strudengau (60 Km)

DIA 5: Strudengau – Nibelungengau (50 Km)

DIA 6: Nibelungengau – Krems (50 Km)

DIA 7: Krems – Viena (trajecte en tren + 40 Km)

Dia de sortida

També hi ha la versió familiar amb menys kilometratge per dia i començant des de Linz. Els neus s’ho passaran d’alló més bè! Tot recorrent el Danubi es trobarán amb moltes activitats per fer, però només pels més petits, que robaem parcs acuàtics, camps de vòlei – platja i molt més, també hi ha visites a vinyes.

Itinerari. DANUBI: LINZ – VIENA

Arribada a Linz

Dia 1: Linz – Mitterkirchen, (aprox. 43 Km)

Dia 2: Mitterkirchen – Strudengau, (aprox. 43 Km)

Dia 3: Strudengau – Wachau,(aprox. 49 km)

Dia 4: Dia extra Wachau

Dia 5: Wachau – Tulln, (aprox. 40 km) + volta en barca Spitz-Krems

Dia 6: Tulln – Vienna, (aprox. 35 km)

Dia de sortida Vienna

Per més informació no dubteu en contacatar-nos per mail travel@cicloturisme.com o trucant al 972 22 10 47

Comments are closed.