Classic Climbs Experience – Girona

Cartell del Classic Climbs Experience Girona

CLASSIC CLIMBS EXPERIENCE 2019

GIRONA - ANDORRA - ALPS FRANCESOS

CLASSICS CLIMBS EXPERIENCE ens permetrà compartir l’experiència d’escalar els ports més mítics de les destinacions cicloturistes amb més renom. En aquesta primera edició descobrirem els destins de GIRONA, ANDORRA i els ALPS FRANCESOS. 

 

A CicloTurisme Tours estem molt contents de comptar amb Fran Zurita pel CLÀSSIC CLIMBS EXPERIENCE, no només per pel seu palmarès com a ciclista professional, sinó també per la seva manera apassionada de viure la bicicleta i el seu caràcter proper. 

Fran Zurita Foto


“Personalment tinc moltes ganes de participar en aquest projecte i compartir amb vosaltres una bona estona pedalant per aquelles carreteres on tantes hores he passat treballant sobre la bici.”

CLASSIC CLIMBS EXPERIENCE - GIRONA

del 24 al 26 de maig de 2019

Grup de ciclistes de carrretera pedalant pel pont de Pedra de Girona

El CLASSIC CLIMBS EXPERIENCE és un intercanvi entre Andorra i Girona, entre dos centres BMC.

La idea neix per fer un intercanvi entre dos destins ciclistes com són Girona i Andorra.

El Classic Climbs Experience és una experiència de 3 caps de setmana per llogar i provar les noves bicicletes BMC de carretera en els dos destins.

La primera trobada serà del 24 al 26 de Maig a Girona.

La segona trobada seà del 14 al 16 de Juny a Andorra

I la última i per acabar aquesta experiència del 18 al 21 de Juliol a els Alps.

Divendres 24 de maig:

Si us sedueix la proposta, el divendres a les 20:00h ens trobarem a l’Hotel Double Tree by Hilton Girona 4* per posar-nos cara, repartir els maillots,  fer un petit briefing del cap de setmana, prendre alguna cosa i a qui li vingui de gust, sopar plegats (opcional). 

Dissabte 25 de maig:

Pels que no pogueu arribar el divendres, ens trobarem tots el dissabte a les 8:30h, a  la oficina de CicloTurisme Tours pel lliurament i ajustament de les bicicletes, (els que preferiu rodar damunt d’una de les nostres BMC). A les 9:30h sortirem a pedalar des de CicloTurisme. 

Tindrem dues opcions de recorregut.

  • La llarga constarà de la pujada al mític port de Sant Hilari Sacalm amb 24km de pujada al 3% de desnivell per unes carreteres molt boniques i tranquil·les on l’únic tràfic que trobaràs són grups de ciclistes transitant per aquestes carreteres. El total del recorregut seran 102km amb 1.550m de desnivell positiu.
  • L’opció curta és una alternativa més suau de 70km amb 528m de desnivell on l’única dificultat la trobarem al port de les Encies de 4,7km amb +140m de desnivell.

El dos recorreguts acabaran de nou Cicloturisme Tours.

A la tarda serà el torn d’aparcar la bicicleta i fer una mica de turisme per Girona fins l’hora de sopar al nou restaurant ciclista de Girona: Hors Categorie, on aprofitarem per carregar piles per la sortida del diumenge, passar una bona estona i fer els sortejos de 5 estades per dues nits a la ciutat de Girona.

Diumenge 26 de maig:

El diumenge sortirem des de Cicloturisme Tours a les 9:30h del matí per fer el port dels Àngels.

  • Opció llarga (103km +950m) sortirem direcció el Port dels Àngels (11km amb un 3,5% de desnivell) i a continuació cap a Empúries, una de les zones més boniques de la Costa Brava.
  • Opció curta (60km +827m) després de fer el port dels Àngels, completarem els 60km amb la pujada a Santa Pellaia (11km al 2% de pendent) abans d’arribar a Girona.

Al voltant 14:00h, arribarem al final de l’etapa i donarem per acabat el primer Classic Climbs Experience abans d’anar cap Andorra el cap de setmana del 14 al 16 de juny.

Comments are closed.