Activitats per Empreses i grups amb bicicleta

cicloturistes passejant per la Via Verda
Si voleu organitzar una activitat per grups amb bicicleta...

...Segiu llegint que aquest post us interessa.

A Cicloturisme oferim diferents activitats que s’adeqüen a les vostres necessitats com a grups, ja sigui una ruta guiada per la zona de Girona i/o l’Empordà, també si és necessàri, optem per un van support per ajudar-vos, si fos el cas durant la ruta, també us busquem restaurants i tot allò que ens demaneu per aconseguir una bona experiència amb bicicleta.

Us oferim rutes de touring, de carretera i de BTT, depenent de la modalitat en la que us sentiu més còmode. Tot seguit us explicarem les diferents rutes que tenim segons la modalitat.

Touring
LA VIA VERDA – OLOT A GIRONA

 

Ruta que recorrereu per l’antiga ruta del carrilet i podreu veure els recursos naturals de la Garrotxa, com la zona volcànica, també passareu pels rius Brugent i Ter. Creuareu les ciutats de Sant Feliu de Pallerols i Cellera de Ter. 

LA VIA VERDA – GIRONA A SANT FELIU DE GUÍXOLS

És la continuació de la ruta del carrilet, seguint aquesta ruta arribarem a la costa, passant pels pobles de Cassà de la Selva, Llagostera, semre tinguent de fons el Massís de Les Gavarres, on abundent les alzines sureres. Acabareu la ruta s Sant Feliu de Guíxols.

LA RUTA DEL VI DE L’EMPORDÀ – CASTELLÒ D’EMPÚRIES

La ruta del vi de l’Empordà és una ruta que comença i acaba a Castelló d’Empúries, passant per diferents cellers (on es pot contractar una cata de vins) tot aprofitant que l’area és planera i fàcil per pedalar. Hi ha dos rutes opcionals per aquesta localització:

CIRUCLAR 1

La primera opció passa pels pobles de Peralada, amb el castell i la ciutat medieval, Garriguella, Vilamaniscle, Rabos, Espolla, Mollet de Peralada i Cabanes per tornar cap a Castelló d’Empúries

CIRCULAR 2

La segona passa per Vilajuïga i Pau, tot pedalant pe runa zona de vinyes i cellers, per tornar cap a Castelló d’Empúries

LA RUTA DELS POBLES MEDIEVALS DE L’EMPORDÀ – TORROELLA DE MONTGRÍ

La ruta dels Pobles Medievals de l’Empordà és una ruta circular que comença i acaba a Torroella de Montgrí, tot pedalant per emblemàtics pobles medievals de la zona de l’Empordà.

CIRCULAR 1

La primera opció passa per Gualta, on hi ha un pont emblemàtic, Fonolleres, Parlavà i el poble d’Ullastret amb el seu jacimenti tornada cap a Torroella de Montgrí.

CIRCULAR 2

La segona opció passa per Ullà, l’Escala, Sant Martí d’Empúries i les ruïnes, pedalant per Bellcaire d’Empordà i el seu castell, tornant cap a Torroella de Montgrí

CIRCULAR GIRONA

La ciutat de Girona ha esdevingut en els última anys la casa de molts ciclistes que venen a entrenar o a gaudir de les nostre orografia i paisatges, és per això que us volem oferir dues ciruclars curtes per Girona.

CIRCULAR 1

Es comença la ruta sortint de Girona, seguint pedalant cap a Sant Gregori, tornant per Bescanó, passant per Salt i acabant altre cop a la ciutat de Girona, on arribareu per dinar i podreu passejar per la ciutat a la tarda (es podria contractar un guia per la ciutat).

CIRCULAR 2

Es comença la ruta passant per Cassà de la Selva, segint cap a Fornells i acabar a Quart, seguint cap a Girona, on igual que a la primera opció, podreu passejar per Girona a la tarda, i si s’escau, fer una visita guiada per la ciutat.

 

Comments are closed.